Statushouders aan het werk

Statushouders aan het werk

010 669 07 58

Leerwerkproject Allround
Installatie monteur

Projectdefinitie Korte beschrijving doel en omvang Als Allround installatie monteur kom je bij consumenten thuis en bij bedrijven. Je werkt zelfstandig en met collega’s, je rijdt dagelijks een planning met opdrachten. Je zorgt dat de storingen aan de installaties (cv, gas, water, ventilatie, zonnepanelen) bij de gebruiker werken. Je staat de klant vriendelijk te woord en informeert hen over het gebruik. Je bent accuraat, werkt volgens de voorschriften en weet je werkzaamheden op de juiste wijze administratief af te handelen. Je streeft naar een hoge klanttevredenheid. Het bedrijf waar je aan de slag gaat is gevestigd in Rotterdam. Dit bedrijf is op zoek naar gemotiveerde kandidaten, die het vak willen leren en na het doorlopen van een stageperiode bij hen in vaste dienst willen treden. De kandidaat krijgt de mogelijkheid om via OCTA en haar partners opgeleid te worden tot Allround installatie monteur.

Kritische succesfactoren:

– Project speciaal gericht op doelgroep werklozen, arbeidsgehandicapten, WWB- klanten, etc.;

– Direct na 6 maanden stage betaald aan de slag;

– Vast dienstverband in het vooruitzicht;

– Dit traject loopt al enkele jaren;

– Iedere kandidaat wordt gedurende de opleiding begeleid door een praktijkbegeleider;

– Zeer weinig uitval

 

Definitie doelgroep Werklozen met minimaal een VMBO niveau werk en denkniveau, affiniteit met techniek, beheersing van de Nederlandse taal en gemotiveerd zijn om op de werkvloer het vak te leren en weer structureel aan de slag te gaan.

Aantal beschikbare plaatsen 10 plaatsen beschikbaar

Bijzonderheden Aanmelding: De selectieprocedure; het 1e gesprek vindt plaats met een arbeidsmarkt adviseur van OCTA. Het 2e gesprek vindt plaats met de werkgever. Vervolgens wordt de baangarantie getekend in de vorm van een leerovereenkomst. De training wordt verzorgd door OCTA en haar partners. Start training wordt afgestemd na ondertekening van de betrokken partijen: opdrachtgever, , OCTA, werkgever en de kandidaat.

Sluit Menu