Statushouders aan het werk

Statushouders aan het werk

010 669 07 58

Leertraject Internet Monteur

Leertraject Internet Monteur (met dienstverband na afronding opleiding) Toelatingeisen

 – Aantoonbare ervaring en kennis van internet in huis – Affiniteit met computers, internet en netwerken – Bereid om in de avonden en in de weekenden te werken – Zelfstandig onderweg zijn in je eigen bedrijfsauto vind jij leuk – Klantvriendelijk en servicegericht – Goede beheersing van de Nederlandse taal – Rijbewijs B Omschrijving van de opleiding Algemeen Als Internetwerk Monteur kom je bij consumenten thuis. Je bent zelfstandig, je rijdt dagelijks een planning met meerdere opdrachten. Je zorgt dat de gewenste apparatuur en het internet bij de bewoner thuis werkt. Je staat de consument vriendelijk te woord en informeert hen over het gebruik. Je bent accuraat, werkt volgens de voorschriften en weet je werkzaamheden op de juiste wijze administratief af te handelen. Je streeft naar een hoge klanttevredenheid!! Beroepsprofiel In samenwerking met meerdere telecom aanbieders bieden wij de opleiding met baangarantie tot Internet monteur. Werklocatie: werkzaamheden vinden plaats in meerdere regio’s in Nederland. Dus kandidaten uit alle regio’s kunnen reageren. Functie eisen

– LBO-plus/ MBO plus werk- en denkniveau

– Maximaal 40 uur per week beschikbaar

– in bezit van rijbewijs B

– van onbesproken gedrag (geen actueel strafblad)

– Werkervaring is niet noodzakelijk (wel meegenomen), belangrijker is affiniteit, een snel leervermogen om het vak te leren.

– In staat zijn om zelfstandig en klantvriendelijk te werken.

 

Duur van de cursus De cursus Internet monteur, zoals deze door ons wordt aangeboden, heeft een duur van 3 maanden en bestaat uit een theoretisch gedeelte en eventueel een praktisch gedeelte. De praktische ervaring wordt opgedaan bij de toekomstige werkgever.

 

VCA: Onze opdrachtgevers stellen het veiligheidscertificaat VCA verplicht. Mocht(en) de cursist(en) niet in het bezit zijn van dit genoemde certificaat dan wordt de opleiding daartoe door ons aangeboden. Begeleiding tijdens het opleidingstraject Tijdens de opleiding wordt de cursist begeleid door een leercoach.

Sluit Menu